Vegaanin voileipäkakku
Reseptit
yli 60 min
15
Kiitos

Vegaanin voileipäkakku

Vegaaninen voileipäkakku on Kotilieden kasvisruokakilpailun voittaja. Se on vegaanin unelma, joka maistuu makkaranpurijallekin. Selkeät maut sekä raikas ja rapsakka suutuntuma hurmasivat raadin. Vegaanin voileipäkakku sai voitokkaan 1. sijan. Kakun täytteenä on kurkkua, valkosipulia, avokadoa,Tofuletti-yrttituorejuustoa ja parskaalia. Vegaanin voileipäkakku sopii vaikka kasvissyöjän lakkiaisiin.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Vegaanin voileipäkakku:

8 viipaletta Vaasan 100 % -ruispaahtoleipää
8 viipaletta Vaasan Iso -moniviljapaahtoleipää

Parsakaalitäyte:

150 g keitettyä parsakaalia
3 rkl aurinkokuivattua tomaattia
1-2 rkl aurikokuivatun tomaatin öljyä
150 g Tofuletti-yrttituorejuustoa

Avokadotäyte:

1 avokado
1 rkl sitruunamehua
200 g Tofuletti naturel -tuorejuustoa
1 tkl ananasmurskaa
1 dl silputtua persiljaa
1 punainen paprika

Kurkku-valkosipulitäyte:

20 cm:n pala tuorekurkkua
150 g Tofuletti naturel -tuorejuustoa
1 valkosipulinkynsi
Mainos

kostutus:

1/4 dl sitruunamehua
1 1/4 dl vettä

kuorrutus:

300 g Tofuletti naturel -tuorejuustoa
n 1/2 dl Xtra-majoneesia

koristeluun:

Cheezly (edam-tai cheddarjuuston tyyppinen tuote)
persiljasilppua
kirsikkatomaatteja, paprikaa, kurkkua, oliiveja, retiisiä, rucolaa tai yrttejä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vegaanin voileipäkakku

Vastaa käyttäjälle Kirsi Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X