Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Vegaaninen lettutaikina

Vegaaninen lettutaikina tehdään ilman maitotuotteita ja kananmunia. Vegaaniset letut maistuvat ihanilta niin suolaisten kuin makeidenkin täytteiden kera. Jos pidät makeasta, voit maustaa lettutaikinan sokerilla.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Vegaaninen lettutaikina

  • 5 dl kaurajuomaa
  • 3 ½ dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • (2 rkl sokeria)

Paistaminen

  • 3 rkl rypsiöljyä

Valmistusohje

Vegaaninen lettutaikina tehdään helposti näin:

  1. Mittaa 3 1/2 desilitraa vehnäjauhoja ja puoli teelusikallista suolaa kulhoon. Lisää halutessasi kaksi ruokalusikallista sokeria. Sekoita joukkoon viisi desilitraa kaurajuomaa muutamassa erässä vispilällä vispaten.
  2. Anna taikinan turvota 30 minuuttia.
  3. Kuumenna öljy pannulla ja paista vegaaninen lettutaikina letuiksi.
  4. Tarjoa vegaaniset letut suolaisten tai makeiden täytteiden kera.

Lue myös: Lettutaikina ilman paakkuja? Muista nämä 6 asiaa

Lue myös Anna.fi: Isot pitsiletut


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vegaaninen lettutaikina

Sinun täytyy kommentoidaksesi.