
Vegaaninen rahka
Vegaaninen rahka tehdään kokonaan ilman eläinperäisiä raaka-aineita kasvipohjaisesta rahkankaltaisesta valmisteesta sekä vaatoutuvasta kasvivispistä. Höystä rahka marjoilla ja mausta maun mukaan sokerilla ja vaniljalla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Vegaaninen rahka
- 400 g maustamatonta vegaanista rahkankaltaista valmistetta
- 400 g kotimaisia pakastemarjoja
- 2 dl vaahtoutuvaa kasvivispiä
- 3 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
Vegaaninen rahka valmistuu helposti näin:
- Ota 400 grammaa kotimaisia pakastemarjoja siivilään sulamaan, jotta ylimääräinen neste valuu pois.
- Vatkaa ensin kaksi desilitraa kasvisvispiä kuohkeaksi. Lisää kolme ruokalusikallista sokeria ja teelusikallinen vaniljasokeria.
- Mittaa 400 grammaa vegaanista rahkaa kulhoon. Kääntele joukkoon kasvivispi. Sekoita lopuksi joukkoon marjat. Säilytä vegaaninen rahka kylmässä kunnes tarjoat sen.
Vinkki! Herkuttele myös vegaanisella mustikkapehmiksellä.
Lue myös Anna.fi: Vegaaninen maapähkinä-kookos-suklaavaahto
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vegaaninen rahka