Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Vegaaninen rahka

Vegaaninen rahka tehdään kokonaan ilman eläinperäisiä raaka-aineita kasvipohjaisesta rahkankaltaisesta valmisteesta sekä vaatoutuvasta kasvivispistä. Höystä rahka marjoilla ja mausta maun mukaan sokerilla ja vaniljalla.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Vegaaninen rahka

  • 400 g maustamatonta vegaanista rahkankaltaista valmistetta
  • 400 g kotimaisia pakastemarjoja
  • 2 dl vaahtoutuvaa kasvivispiä
  • 3 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

Vegaaninen rahka valmistuu helposti näin:

  1. Ota 400 grammaa kotimaisia pakastemarjoja siivilään sulamaan, jotta ylimääräinen neste valuu pois.
  2. Vatkaa ensin kaksi desilitraa kasvisvispiä kuohkeaksi. Lisää kolme ruokalusikallista sokeria ja teelusikallinen vaniljasokeria.
  3. Mittaa 400 grammaa vegaanista rahkaa kulhoon. Kääntele joukkoon kasvivispi. Sekoita lopuksi joukkoon marjat. Säilytä vegaaninen rahka kylmässä kunnes tarjoat sen.

Vinkki! Herkuttele myös vegaanisella mustikkapehmiksellä.

vegaaninen rahka

Lue myös Anna.fi: Vegaaninen maapähkinä-kookos-suklaavaahto


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vegaaninen rahka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.