venäläinen kalaseljanka
Reseptit
30-60 min
10
Kiitos

Venäläinen kalaseljanka

Seljankan peruskeiton voi valmistaa ajoissa etukäteen, sillä sen maku vain paranee lämmitettäessä. Peruskeiton voi pakastaa, joten sitä kannattaa kerralla keittää iso kattilallinen. Vain kalakuutiot, oliivit ja venäläiset suolakurkut lisätään ennen tarjoamista kuumentamisen loppuvaiheessa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Venäläinen kalaseljanka:

500 g porkkanaa
500 g sipulia
500 g palsternakkaa
300 g mukulaselleriä
voita
2 l vahvaa kalalientä
noin 0,5 dl valkoviiniä
2 rkl tomaattipyreetä
150 g venäläisiä suolakurkkuja (4 kpl)
30 g vihreitä, paprikatäytteisiä oliiveja
0.8 dl lihalientä tai pala liemikuutiota
30-35 maustepippuria
5 laakerinlehteä
0,5-1 kg kypsää kalaa tai kirjolohta fileenä
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Venäläinen kalaseljanka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X