Reseptit
alle 30 min

Viherpippuri-ranskankermakastike

Erilaisilla kastikkeilla saa grilliruokaan ihan uutta makua. Viherpippurilla maustettu ranskankermakastike sopii niin grillatulle porsaan-, naudan kuin broilerinkin lihalle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Viherpippuri-ranskankermakastike:

1 rkl viherpippureita
1 prk (150 g) ranskankermaa
2 rkl dijoninsinappia
1/2 tl suolaa

Valmistusohje

1. Hienonna 1/2 rkl vihrepippureita morttelissa, jätä 1/2 rkl kokonaisiksi.

2. Sekoita keskenään pippurit, 150 g ranskankermaa, 2 rkl dijoninsinappia ja 1/2 tl suolaa. Anna maustua kylmässä hetki.

Lue myös: Grilliruokien maukkaat lisukkeet – tarjoa näitä grilliherkkujen kanssa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viherpippuri-ranskankermakastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X