Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Viherpippuri-ranskankermakastike

Erilaisilla kastikkeilla saa grilliruokaan ihan uutta makua. Viherpippurilla maustettu ranskankermakastike sopii niin grillatulle porsaan-, naudan kuin broilerinkin lihalle.

Ainekset

Viherpippuri-ranskankermakastike:

  • 1 rkl viherpippureita
  • 1 prk (150 g) ranskankermaa
  • 2 rkl dijoninsinappia
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

1. Hienonna 1/2 rkl vihrepippureita morttelissa, jätä 1/2 rkl kokonaisiksi.

2. Sekoita keskenään pippurit, 150 g ranskankermaa, 2 rkl dijoninsinappia ja 1/2 tl suolaa. Anna maustua kylmässä hetki.

Lue myös: Grilliruokien maukkaat lisukkeet – tarjoa näitä grilliherkkujen kanssa


Kommentoi

Kommentoi juttua: Viherpippuri-ranskankermakastike

Sinun täytyy kommentoidaksesi.