Vihreät anjovispavut
Vihreät anjovispavut valmistuvat helposti ja saavat mahtavan maun persiljasta, valkosipulista, anjovisfileistä ja sipulista.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Vihreät anjovisleivät
- 250 g vihreitä papuja
- ½ l vettä
- ½ tl suolaa
- ½ ruukkua persiljaa
- 2-3 anjovisfileetä (öljyssä)
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 1 salottisipuli
- 1.5 rkl oliiviöljyä
- ¼ tl mustapippuria
Valmistusohje
Vihreät anjovispavut valmistuvat näin helposti:
- Perkaa ja huuhdo pavut. Keitä niitä 4-5 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Kaada pavut välittömästi jäähtymään jääveteen, jotta niiden väri säilyy. Valuta pavut.
- Silppua valkosipuli, sipuli, anjovikset ja persilja. Kuumenna öljy pannulla ja paista seosta siinä pari minuuttia. Lisää hyvin valutetut pavut. Kuumenna ja sekoita. Tarkista maku. Tarjoa vihreät anjovispavut kylmänä alkupalana tai paahtopaistin lisukkeena.
Lue myös Anna.fi: Näin maustat vihreät pavut aasialaisittain
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vihreät anjovispavut