Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Vihreät anjovispavut

Vihreät anjovispavut valmistuvat helposti ja saavat mahtavan maun persiljasta, valkosipulista, anjovisfileistä ja sipulista.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Vihreät anjovisleivät

  • 250 g vihreitä papuja
  • ½ l vettä
  • ½ tl suolaa
  • ½ ruukkua persiljaa
  • 2-3 anjovisfileetä (öljyssä)
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 1 salottisipuli
  • 1.5 rkl oliiviöljyä
  • ¼ tl mustapippuria

Valmistusohje

Vihreät anjovispavut valmistuvat näin helposti:

  1. Perkaa ja huuhdo pavut. Keitä niitä 4-5 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Kaada pavut välittömästi jäähtymään jääveteen, jotta niiden väri säilyy. Valuta pavut.
  2. Silppua valkosipuli, sipuli, anjovikset ja persilja. Kuumenna öljy pannulla ja paista seosta siinä pari minuuttia. Lisää hyvin valutetut pavut. Kuumenna ja sekoita. Tarkista maku. Tarjoa vihreät anjovispavut kylmänä alkupalana tai paahtopaistin lisukkeena.

Lue myös Anna.fi: Näin maustat vihreät pavut aasialaisittain


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vihreät anjovispavut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.