
Viikunahillo
Viikunahillo sopii juustotarjottimelle juustojen kylkeen. Itse tehty viikunahillo voittaa kaupan valmiin mennen tullen.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 0 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Viikunahillo
- 500 g tuoreita viikunoita
- ½ dl punaviiniä tai rypälemehua
- 250 g (4 dl) hillosokeria
Valmistusohje
Viikunahillo tehdään helposti näin:
1. Lohko hedelmät. Kuumenna hedelmälohkot ja neste kattilassa. 2. Lisää hillosokeri ja keitä kymmenisen minuuttia. Soseuta seos ja anna jäähtyä noin 15 minuuttia. Jaa tölkkeihin ja säilytä jääkaapissa. Tarjoa juustojen kanssa.
Katso myös: Hillo juustoille x 3
Katso myös Anna.fi/ruoka: Parhaat makuparit home- ja herkuttelujuustoille – uskomaton yhdistelmä: sinihomejuustoa ja lakritsia!
Kommentoi
Kommentoi juttua: Viikunahillo