Vispipuuro lautasella maidon kanssa
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Vispipuuro ohje kaikkien rakastamaan klassikkoon

Vispipuuro ohje elämäsi ihanimpaan puuroon on tässä! Vispipuuro tehdään yleisimmin puolukoista, mutta punaiset viinimarjat sopivat siihen yhtä hyvin. Jos haluat vispipuuroon makeutta, lisää puuroon vadelmia tai mansikoita.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Vispipuuro ohje

6 dl vettä
2 dl puolukoita tai punaisia viinimarjoja
1/2 dl sokeria
1 1/2 dl mannasuurinoita
1 dl leseitä
1/4 tl suolaa

Tarjoilu

6 dl rasvatonta tai kevyt maitoa

Keskustelu

Teen usein vispipuuron punaherukoista ( marjat jätän kuorineen) ja käytän tummia mannasuurimoita, sokeria, vaniljasokeria ja ripaus suolaa. Leseitä en ole lisännyt, täytyypä kokeilla. Puurosta saa tosi hyvää ja kuohkeaa jos sen tosiaan vatkaa vähän jäähtyneenä. Meillä vispipuuro on lastenlasten herkkua.

Kommentoi juttua: Vispipuuro ohje kaikkien rakastamaan klassikkoon

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X