
Vuohenjuustopannarit ja mätivaahto
Vuohenjuustopannarit sopivat alkupalaksi hienommallekin illalliselle. Hienostunut mätivaahto kruunaa herkun.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Vuohenjuustopannarit
- 1 pkt (140 g) pehmeää vuohenjuustoa
- 2 ½ dl maitoa
- 2 kananmunaa
- 1 ½ dl vehnäjauhoja
- 5 rkl tattarijauhoja
- 1 ½ tl leivinjauhetta
- 2 rkl sulatettua voita
- 1 ½ rkl hunajaa
- ½ tl suolaa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
Mätivaahto
- 100 g siian mätiä
- 4 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
- 4 rkl mätitahnaa
- 2 valkosipulinkynsi
- 1 salottisipuli
- 2 rkl sitruunan mehua
- 1 ½ dl rypsiöljyä
Paistaminen
- 4 rkl voita
Koristelu
- 1 rkl ruohosipulia
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vuohenjuustopannarit ja mätivaahto