Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Yrttikuorrutettua broileria

Yrttikuorrutetusta broilerista syntyy maukas ateria. Rapea sitruksinen yrtti-leipäkuori antaa broilerille mehevän maun.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Broileri:

  • 4 kanan rintafileitä
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • öljyä paistamiseen

Yrttikuorrutus:

  • 2 siivua vanhaa leipää
  • 1 sitruunankuori
  • ½ dl raastettua parmesaanijuustoa
  • ½ dl tuoretta persiljaa
  • ½ ruukkua basilikaa
  • ½ dl öljyä
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

1. Ota broilerin fileet hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Ota fileisiin öljytyllä pannulla molemmin puolin väri. Laita fileet uunipellille leivinpaperin päälle.

2. Tee kuorrutus. Leikkaa leivästä kovat kuoret pois ja paloittele pienemmäksi. Laita tehosekoittimeen leipäpalat, sitruunankuori, raastettu parmesaanijuusto, yrtit ja öljy. Aja tasaiseksi tahnaksi. Mausta suolalla. Levitä tahna fileiden päälle.

3. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi risoton kanssa.

Lisää reseptejä: Rosmariinibroileri Sitruunabroileri Ruoka.fi: Rakuunabroileri


Kommentoi

Kommentoi juttua: Yrttikuorrutettua broileria

Sinun täytyy kommentoidaksesi.