
Yrttikuorrutettua broileria
Yrttikuorrutetusta broilerista syntyy maukas ateria. Rapea sitruksinen yrtti-leipäkuori antaa broilerille mehevän maun.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Broileri:
- 4 kanan rintafileitä
- 1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- öljyä paistamiseen
Yrttikuorrutus:
- 2 siivua vanhaa leipää
- 1 sitruunankuori
- ½ dl raastettua parmesaanijuustoa
- ½ dl tuoretta persiljaa
- ½ ruukkua basilikaa
- ½ dl öljyä
- ½ tl suolaa
Valmistusohje
1. Ota broilerin fileet hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Ota fileisiin öljytyllä pannulla molemmin puolin väri. Laita fileet uunipellille leivinpaperin päälle.
2. Tee kuorrutus. Leikkaa leivästä kovat kuoret pois ja paloittele pienemmäksi. Laita tehosekoittimeen leipäpalat, sitruunankuori, raastettu parmesaanijuusto, yrtit ja öljy. Aja tasaiseksi tahnaksi. Mausta suolalla. Levitä tahna fileiden päälle.
3. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi risoton kanssa.
Lisää reseptejä: Rosmariinibroileri Sitruunabroileri Ruoka.fi: Rakuunabroileri
Kommentoi
Kommentoi juttua: Yrttikuorrutettua broileria