Rosmariinibroileri
Rosmariinibroileri syntyy broilerinfileistä ja saa makua valkosipulista ja rosmariinista. Broilerinfileet saavat tässä reseptissä hautua kypsäksi valkoviinissä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 3 annosta
- Kevyt
Ainekset
Rosmariinibroileri
- 1-3 broilerin rintafileetä
- nokare voita
- 1 tl kuivattua tai tuoretta
- (valkosipulinkynsiä)
- merisuolaa myllystä
- valkopippuria myllystä
- 2 dl kuivaa valkoviiniä
- (puolikas kanaliemikuutio)
- 1 tl kuivattua tai tuoretta rosmariinia
Valmistusohje
Rosmariinibroileri valmistuu helposti näin:
- Ruskista broilerinfileet voissa, valurautapannussa. Jos pidät valkosipulista, voit lisätä joukkoon muutaman kynnen.
- Miedonna lieden lämpöä. Lisää mausteet ja viini. Anna hautua kannen alla noin 15 minuuttia.
- Tarjoa rosmariinibroileri esimerkiksi parsarisoton ja vihreän salaatin kanssa.
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Lyonin kana
Kommentoi
Kommentoi juttua: Rosmariinibroileri