Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Yrttitäytetyt kuharullat

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 kuhafileetä
ripaus suolaa ja rouhittua valkopippuria

Yrttitäyte:

1 dl hienonnettuja yrttejä, esimerkiksi sitruunabasilikaa ja ruohosipulia
1 dl parmesaaniraastetta

paistamiseen:

voita
Mainos

Tillimuusi:

5 isoa jauhoista perunaa, esimerkiksi Rosamunda
50 g voita
1 dl kermaa
4 rkl hienonnettua tilliä
ripaus suolaa

Kirvelikastike:

1 salottisipuli
2 dl valkoviiniä
1 dl kermaa
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
50 g voita
2 rkl hienonnettua kirveliä

Valmistusohje

Yrttitäytetyt kuharullat

1. Tee kalafileiden ruotojonojen kummallekin
puolelle viilto ja leikkaa ne irti.
Mausta kevyesti suolalla ja rouhitulla
valkopippurilla. Hienonna yrtit ja
sekoita parmesaaniraasteen kanssa
tasaiseksi karkeaksi tahnaksi. Nosta
fileille yrtti-juustoseosta, kietaise fileet
rullalle ja kiinnitä cocktailtikuilla tai sido
ohuella puuvillalangalla.

2. Valmista muusi. Keitä kuoritut
perunat suolalla maustetussa vedessä.
Valuta ja survo tasaiseksi. Vatkaa kuohkeaksi
voin, kerman ja tillin kanssa.
Mausta ripauksella suolaa.

3. Valmista kastike. Hienonna salottisipuli
hyvin hienoksi ja keitä valkoviinin
kanssa muutama minuutti. Lisää kerma
ja keitä kastiketta hetki kokoon. Vatkaa
joukkoon kylmät voinokareet ja hienonnettu
kirveli.

4. Paista kalakääröt voissa. Nosta kansi
tai folio pannun päälle, jotta kalakääröt
kypsyvät myös sisältä. Tarjoa tillimuusin
ja kirvelikastikkeen kanssa.

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Yrttitäytetyt kuharullat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X