avokadoleipä punajuurihummuksella

Kaipaatko terveellisiä välipaloja? Matchasmoothie, taatelipallot ja 3 muuta herkkua takaavat lisäenergiaa

Hyvin koostettu välipala ja säännöllinen ateriarytmi tukevat myös painonhallintaa, sillä ne ehkäisevät napostelua ja auttavat pitämään annoskoot kohtuullisina päivän pääaterioilla.

Välipala aamiaisen, lounaan ja päivällisen välissä on hyvä ja terveellinen tapa, joka pitää sinut pirteänä, iloisena ja auttaa jaksamaan koko päivän.

taateli-pähkinä väilpala

Näistä taateleista ja pähkinöistä valmistetuista energiapalloista tankkaat hetkessä lisää virtaa, kun puhti meinaa loppua kesken kaiken. Surauta ainekset sekaisin monitoimikoneessa, muotoile massa palloiksi ja pyörittele ne sitten halutessasi viherjauheessa. Toimii hyvin myös makeannälän yllättäessä!

Resepti: Taateli-pähkinä-välipala

Matchasmoothie

Tämä smoothie surautetaan avokadosta, banaanista ja mantelijuomasta. Vihervoimaa juoma saa matchasta eli ripauksesta vihreää teejauhetta sekä kourallisesta pinaattia. Terveellisen vihreänä hehkuva matchasmoothie yllättää iloisesti kermaisen pehmeällä koostumuksellaan. Kokeile vaikka!

Resepti: Matchasmoothie

Voimaruoka_jäätelö

Suklaa-banaanijäätelöä välipalaksi? Kyllä vain! Huijarin suklaa-banaanijäätelö tehdään pakastetuista, ruskeapilkullisista banaaniviipaleista, raakakaakaojauheesta (myös sokeroimaton kaakaojauhe toimii) sekä maapähkinävoista. Maku on mahtava ja koostumus muistuttaa erehdytävästi kermajäätelöä.

Resepti: Pika suklaa-banaanijäätelö

avokadoleipä

Tässä välipalassa on kaikki: hyviä hiilihydraatteja ja kuitua, rutkaisti proteiinia sekä terveellistä rasvaa. Punajuurihummuksella ja avokadolla päällystetyt ruisleivät ovat liikkujan unelmavälipala, mutta maistuvat toki myös sohvaperunalle. Kokeile pirteän punaista kikhernetahnaa myös kasvisten dippinä ja salaattiannoksen tukevoittajana.

Resepti: Avokadoleipä punajuurihummuksella

kuituinen yön yli -kaurapuuro

Tuorepuuro on täydellinen kiireisen aamun pelastaja, joka toimii erinomaisesti myös terveellisenä välipalana. Parasta on, ettei sen kanssa tarvitse turhia kikkailla: sekoita ainekset purkkiin ja anna tekeytyä muutama tunti. Tässä kuituisessa kurkumalla, inkiväärillä ja kardemummalla maustetussa tuorepuurossa on banaania, kaurahiutaleita ja chian siemeniä, joiden voimin jaksat vaikka lenkille päivän päätteeksi.

Resepti: Kuituinen yön yli kaurapuuro

Keskustelu

Kiireisen aamun pelastaja :tuorepuuro…anna tekeytyä muutama tunti???

Kommentoi juttua: Kaipaatko terveellisiä välipaloja? Matchasmoothie, taatelipallot ja 3 muuta herkkua takaavat lisäenergiaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X