Ruoka

Leivo patonki ja valitse herkulliset täytteet

Trendikäs katuruoka on helppoa, herkullista ja täyttävää. Yksi parhaimmista street kitchenin antimista on täytetty patonki, joka voi pitää sisällään makuja maailman eri kolkista. Ruokaisa patonki on mainio retki- tai lounaseväs, jonka maku vain paranee ruokataukoa odotellessa.

Patongit

Täydellisen patongin valmistus vie hieman aikaa, mutta se palkitsee vastustamattomalla maullaan. Vehnäjauhoista, vedestä ja hiivasta vaivataan ihanan pehmeä taikina, joka muotoillaan pitkulaisiksi leipäsiksi. Kohonneet patongit nostetaan kuumaan uuniin, jonka pohjalle roiskaistaan vettä rapean pinnan aikaansaamiseksi. Kypsät, jäähtyneet patongit halkaistaan ja täytetään mielenkiintoisilla mauilla.

näin pikkelöit karvikset säilöön

McPatonki – patonki pikkelöidyillä kasviksilla yhdistää rehdin ranskalaisia makuja vietnamilaisen keittiön tulisiin aromeihin. Patonki saa mehevyyttä perinteisestä majoneesista, jota sipaistaan reilu kerros halkaistun patongin väliin. Ruokaisuutta ja maukasta suolaisuutta leipään tuovat ohuet maalaispateeviipaleet. Pikkelöidyt kasvikset ovat ehdoton lisä täytteisiin, jolloin leivän väliin sujautetaan etikkaliemessä maustuneita porkkana-, kurkku- ja kukkakaalisuikaleita. Maukas katuruokaherkku viimeistellään vietnamilaisesta keittiöstä tutuilla chilillä ja korianterilla.

Lue myös Anna.fi: Näin teet klassiset kolmioleivät katkaraputäytteellä

Kommentoi

Kommentoi juttua: Leivo patonki ja valitse herkulliset täytteet

Sinun täytyy kommentoidaksesi.