Reseptit

Juuresbataattivuoka

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
12  annosta

Ainekset

  • 1 isohko bataatti
  • 2 Rosamunda-perunaa
  • 500 g juuressosetta (Pirkka)
  • 1 tl suolaa
  • valkopippuria
  • muskottipähkinää
  • 1 dl siirappia
  • 3 munaa
  • 125 g pehmeää vuohenmaitotuorejuustoa
  • 1 dl pistaasimanteli- tai cashewpähkinärouhetta

Valmistusohje

Juuresbataattivuoka

1. Kuori ja lohko bataatti ja perunat. Keitä lohkot kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä soseeksi.
2. Kaada seos öljyllä sipaistuun vuokaan tai pieniin annosvuokiin ja paista 175-asteisessa uunissa, pikkuvuokia noin 20 minuuttia ja isoa noin 45 minuuttia.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Juuresbataattivuoka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.