Juuresbataattivuoka
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 12 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 1 isohko bataatti
- 2 Rosamunda-perunaa
- 500 g juuressosetta (Pirkka)
- 1 tl suolaa
- valkopippuria
- muskottipähkinää
- 1 dl siirappia
- 3 munaa
- 125 g pehmeää vuohenmaitotuorejuustoa
- 1 dl pistaasimanteli- tai cashewpähkinärouhetta
Valmistusohje
1. Kuori ja lohko bataatti ja perunat. Keitä lohkot kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä soseeksi.
2. Kaada seos öljyllä sipaistuun vuokaan tai pieniin annosvuokiin ja paista 175-asteisessa uunissa, pikkuvuokia noin 20 minuuttia ja isoa noin 45 minuuttia.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Juuresbataattivuoka