Reseptit

Porkkana-parmesaanipannarit ja puolukka-punasipulirelissi

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 250 g porkkanaa
  • 5 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 2.5 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl grahamjauhoja
  • 1 dl parmesaaniraastetta
  • 1 tl rakuunaa
  • 0.5 dl voisulaa tai öljyä

paistamiseen:

  • voita

Relissi:

  • 2 keskikokoista punasipulia
  • 2 dl puolukoita
  • 1 dl punaviinietikkaa
  • 1 dl tummaa muscovadosokeria
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Porkkana-parmesaanipannarit ja puolukka-punasipulirelissi

1. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi. Sekoita kulhossa kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota tovi.

2. Valmista relissi. Kuori ja hienonna punasipulit. Nosta ainekset kattilaan ja anna kiehua 10 minuuttia. Kuori vaahto ja jäähdytä.

3. Paista lettupannulla paksuja pannareita. Kuumenna ensin voi kuumaksi, kaada taikinaa pannulle ja vähennä lämpöä, jotta pannarit ehtivät kunnolla kypsyä ennen kääntämistä. Tarjoile lämpiminä tai haaleina relissin kanssa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Porkkana-parmesaanipannarit ja puolukka-punasipulirelissi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.