Jatkokertomus: Rakkautta ja villasukkia

Kirsti ja Katri Mannisen Kotilieden lukijoille kirjoittama jatkokertomus on nyt luettavissa ja kuunneltavissa kokonaisuudessaan!

Teksti Kotilieden toimitus

Rakkautta ja villasukkia on tarina äidin ja tyttären suhteesta, luovasta yritteliäisyydestä ja rakkaudesta. Leskeksi jäänyt Maija, 65, on entinen käsityönopettaja, joka asuu maalaistalossa pienessä Järvenperän kylässa ja vuokraa kahta mökkiään. Milla, 28, on New Yorkissa opiskellut muotisuunnittelija, joka on viime ajat työskennellyt stylistinä Los Angelesissa. Koronakriisi tuo äidin ja tyttären jälleen yhteen.

Jatkis on luettavissa Kotiliesi digistä. Kotiliesi-lehden tilaajilla palvelu sisältyy printtitilauksen hintaan, mutta sen voi tilata myös erikseen tarjoushintaan 5 € / 1. kk (normaalisti 9,90 € / 1 kk) täältä.

Jatkiksen on luonut Kotilieden lukijoille kokenut kirjailija-käsikirjoittajapari Kirsti ja Katri Manninen. Kirsti Mannisen teoksia on pitkälti toistasataa, ja yksistään hänen Enni Mustonen -kirjailijanimellä kirjoittamiaan romaaneja on myyty jo yli miljoona kappaletta. 

16.11.2020

X