Grillatut broilerinkoivet
Grillatut broilerinkoivet, broilerinuijat ja kanankoivet – tällä herkulla on monta nimeä. Grillattujen broilerinkoipien juju piilee kuitenkin marinadissa. Parhaita mausteita grillibroilerille ovat sitruuna, chili ja curry.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Maidoton
Ainekset
Grillatut broilerinkoivet:
- 12 kpl broilerin koipinuijaa
Marinadi:
- 0.5 dl öljyä
- 2 tl valkosipuli-chilikastiketta
- 1 tl curryjauhetta
- 1 tl paprikajauhetta
- valkopippuria
- puolen sitruunan mehu
- 1 rkl soijakastiketta
Valmistusohje
- Lado broilerinkoivet muovipussiin. Sekoita marinadiainekset ja kaada seos pussiin. Kääntele pussia, että broilerinkoivet maustuvat tasaisesti ja anna niiden maustua jääkaapissa 4-8 tuntia.
- Ota broilerinkoivet jääkaapista tuntia ennen grillaamista. Jos haluat voit grillata kanankoivet kotona sähköuunin grillivastuksen alla, 200-astetta noin 20 minuuttia ja kuumentaa ne grillissä saunarannassa. Jos grillaat broilerinkoipia ulkona lado ne ritilälle ja kypsennä grillin ylätasolla noin 20 minuuttia välillä käännellen.
Lue myös: Pieni grillausopas
Kommentoi
Kommentoi juttua: Grillatut broilerinkoivet