Itämaiset kasvikset
Itämaiset kasvikset valmistuvat hetkessä, kun käytät pakastevihanneksia. Höyrytä kasvikset pikaisesti ja anna maustua inkiväärissä, soijassa ja valkosipulissa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Mausteseos
- 0.5 dl sitruunaöljyä
- 3 kpl valkosipulinkynttä
- puolen sitruunan mehu
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 tl inkivääritahnaa
- 1 tl sitruunaruohotahnaa
- ½ tl makeaa chilikastiketta
- 400 g pakastettua parsakaalia
- 400 g pakastettuja papuja
Valmistusohje
Itämaiset kasvikset valmistuvat näin helposti:
Itämaiset kasvikset valmistuvat vikkelästi pakstevihanneksista.
1. Sekoita ensin mausteseos kulhoon.
2. Kypsennä jäisiä kasviksia höyrykattilassa viitisen minuuttia. Kaada kasvikset mausteseokseen. Sekoita varovasti ja tarjoa kasvikset kuumina tai kylminä esimerkiksi itämaisen tikkulohen kanssa.
Katso myös: Kasvisvokki
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Itämaiset rullat
Kommentoi
Kommentoi juttua: Itämaiset kasvikset