Viskimarinoitu broileri
Ainekset
- 6 broilerin koipi-reisipalaa tai 6 rintaleikettä
- 2 dl bourbonviskiä
- 1 dl fariinisokeria
- 1 dl ketsuppia
- 2 rkl worcestershire-kastiketta
- ½ dl punaviinietikkaa
- 3-6 valkosipulinkynttä
- ripaus mustapippuria
- 1 tl suolaa
Valmistusohje
1. Tee marinadikastike. Hienonna valkosipuli ja sekoita kaikki ainekset keskenään.
2. Jätä broilerinpalat lepäämään runsaaseen marinadiin, anna niiden maustua viileässä seuraavaan päivään. 3. Kypsennä broileripaloja marinadissaan 225-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Lue myös Himahellan juttu Viskimarinoitu broileri eli känninen kana!
Kommentoi
Kommentoi juttua: Viskimarinoitu broileri