Kalamureke

  • Valmistusaika:
    yli 60 min
  • Annoksia: 6
  • Ateriatyyppi: Pääruoat, Kalaruoat
  • Erikoisruokavaliot: Sokeriton
Kalamureke

Ainesosat

Määrä Aines
500 ghaukea
3 viipalettaranskanleipää
 paahtoleipää
2 dlkermaa
2 kplkananmunia
1 kplsipuli
puolikkaansitruunan mehu
2 rklhienonnettua tilliä
1 tlsuolaa
1 tlsinappia
 valkopippuria
Vuoan voiteluun:
 margariinia
 voita

Lisätietoja:

Valmistusohje

 

  1. Kuori ja pilko sipuli. Hienonna tilli. Valmista kalamurekemassa yleis- tai monitoimikoneella. Laita kaikki ainekset koneen kulhoon ja jauha tasaiseksi massaksi. Tarkista maku.
  2. Painele murekemassa voideltuun leipävuokaan. Peitä vuoka foliolla ja paista 200-asteisessa uunissa vesihauteessa noin tunti, kunnes mureke on hyytynyt kokonaan.
  • Jos valmistat kalapyöryköitä tai -pihvejä, muotoile ne murekemassasta käsin tai kahden lusikan avulla. Paista kypsiksi voissa paistinpannulla tai leivinpaperilla peitetyllä uunipellillä 200-asteisessa uunissa.
Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 11 kertaa
  • Katsottu: 22993 kertaa

Katso myös nämä

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu