Keltainen kanakeitto

Keltainen kanakeitto 

60
min
1
30-60 min
  • 1
  • 1

Ainekset

2 kpl broilerin rintaleikettä
1 kpl sipuli
tilkka öljyä
nokare voita
1 rkl mietoa currytahnaa
1 dl pitkää riisiä
2 kpl porkkanaa
1.2 l kanalientä fondista
125 g sulatejuustoa
200 g maissinjyviä
ruohosipulia
purjorenkaita

Valmistusohje

  1. Poista rintaleikkeistä nahat ja luut ja paloittele suupaloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja paloittele porkkanat.Kuumenna öljy ja voi paksupohjaisessa kattilassa ja paista broileripalat sekä sipuli kullankeltaisiksi. Pyöräytä joukkoon currytahna.
  2. Lisää riisi ja kanaliemi. Keitä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
  3. Lisää sulatejuusto nokareina, kuumenna ja sekoita, kunnes juusto sulaa. Lisää pakastemaissit ja runsaasti ruohosipulia tai puolitetun purjon ohuita viipaleita.

Tunnisteet

Avainsanat:
Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
Kotiliesi
  • 1