Lohibruschetta

  • Valmistusaika:
    Alle 30 min
  • Annoksia: 4
  • Ateriatyyppi: Lisäkeruoat, Aamiainen, väli- tai iltapala, Täytetyt leivät
  • Erikoisruokavaliot: Sokeriton
Lohibruschetta

Ainesosat

Määrä Aines
 pieniä ruisleipäpaloja
Kalatahna:
noin 4 dlkypsää kalaa
1 dlranskankermaa
 tilliä
 rouhittua mustapippuria
pinnalle:
 kaprista
 tillin oksa

Lisätietoja:

Valmistusohje

  • valmistusaika 10 minuuttia

  1. Mittaa kalatahnan ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tahnaksi tai hiero ainekset sekaisin kulhossa.
  2. Paahda leipäpalat leivänpaahtimessa tai uunissa. Pyöräytä kalatahna kahdella lusikalla soikeiksi kokkareiksi. Aseta kalatahna leivän päälle. Korista kapriksella ja tillillä.
Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 2 kertaa
  • Katsottu: 7611 kertaa

Katso myös nämä

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu