Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Lohibruschetta

Lohibruschetta suomalaisittain syntyy ruisleivästä ja lohitahnasta, Sekoita lohen joukkoon vähän ranskankermaa tai kermaviiliä, mausta tillillä ja kapriksella. Tahnan voi tarjota myös kerrosleipien tai uuniperunoiden täytteenä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Lohibruschetta

  • pieniä ruisleipäpaloja

Kalatahna:

  • noin 4 dl kypsää kalaa
  • 1 dl ranskankermaa
  • tilliä
  • rouhittua mustapippuria

pinnalle:

  • kaprista
  • tillin oksa

Valmistusohje

Lohibruschetta valmistuu näin helposti:

  1. Mittaa kalatahnan ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi tai hiero ainekset sekaisin kulhossa vaikkapa haarukalla.
  2. Paahda leipäpalat leivänpaahtimessa tai uunissa. Pyöräytä kalatahna kahdella lusikalla soikeiksi kokkareiksi. Aseta kalatahna leivän päälle. Korista lohibruschetta kapriksella ja tillillä.

Lue myös: Bruschetta on alkupalojen klassikko

Lue myös Anna.fi: Vadelma-kinkkubruschettat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Lohibruschetta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.