Makkarakeitto

  • Valmistusaika:
    30-60 min
  • Ateriatyyppi: Keitot
Makkarakeitto

Ainesosat

Määrä Aines
6-8perunaa
2porkkanaa
 pala purjoa
3 lvettä
1lihaliemikuutio
6maustepippuria
1lenkkimakkara
 persiljaa

Lisätietoja:

Valmistusohje

1. Paloittele kasvikset kuutioiksi ja laita kypsymään kiehuvaan liemikuutiolla maustettuun veteen. Lisää maustepippurit.

2. Leikkaa makkara halki ja viipaleiksi. Makkarapalat voit paahtaa kevyesti teflonpannussa, niin ne saavat vähän väriä. Lisää makkarat lähes valmiiseen keittoon. Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa. Tarjoa kuumana ruisleivän ja piimän kanssa.

Ohje: Kaija Manninen, Helsinki

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 6 kertaa
  • Katsottu: 17603 kertaa

Katso myös nämä

Katsomyös 64

Viestit 3

11.10.2010 klo.12:45
Zappa

Zappa

Muuten hyvä resepti, mutta vettä hiukan liikaa. Sopiva määrä
olisi 1,5 l ja suolaa 3 tl perunoiden porkkanoiden keitinveteen.

herkullista lurps!

Vastaa
21.2.2011 klo.18:2

Makkarakeitto on yksi parhaimmista arkiruuista.

Vastaa
24.3.2011 klo.11:13
Kotiruokaa

Kotiruokaa

Ajatelkaas, miten monipuolinen ruoka on tavallinen suomalainen perunasoppa! Variaatioina on ainakin makkara-, jauheliha-, kaali- ja lihasopat. Kasvisversionakin onnistuu ja ulkomaalaistaustaisen minestronekeitonkin voi laskea tähän perunasoppaperheeseen mukaan. Varmasti joku muistaa vielä jonkun muunkin version tästä kelpo soppa-ateriasta!

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu