Tattimuhennos
Tattimuhennos ja poronfilee ovat todellisia suomalaisia herkkuja, jotka sopivat juhlapöytään.
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Tattimuhennos
- 1 l tatteja
- 2 rkl paistomargariinia
- 1 sipuli
- 2 dl kermaa
- 0.5 tl suolaa
- ripaus valko- tai sitruunapippuria
Valmistusohje
Tattimuhennos tehdään näin:
Tattimuhennos on vikkelästi valmistuva ruoka. Sienten puhdistaminen ja paloittelu on aikaavievin vaihe.
1. Puhdista ja paloittele tatit pannuun, johon olet sulattanut rasvan. Kypsennä pari minuuttia käännellen.
2. Silppua joukkoon sipuli. Kypsennä sekoittaen pari minuuttia.
3. Lisää kerma. Kiehauta ja mausta muhennos. Tarjoa se esimerkiksi poronpaistin tai poron ulkofileen kanssa.
Kaipaatko lisää sieniruokien ohjeita? Kokosimme tarjolle helppoja sieniruokia.
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Sieni-perunapaistos
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tattimuhennos