Kuha-ceviche salaattipedillä
Etelä-Amerikassa suosittu ceviche eli sitrusmarinoitu kalasalaatti on lähtöisin Perusta. Cevichen voi tehdä lohesta, ravuista tai vaaleista kotimaisista kaloista. Vaihtoehtoisesti siihen voi lisätä avokadoa, tomaattia tai punasipulia.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kevyt
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Kuha-ceviche salaattipedillä:
- noin 400 g kuhafileitä
- 2 limettiä
- 1 (mieto) punainen chili
- 1 rkl thaikalakastiketta
- 1 tl dijoninsinappia
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ dl oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
- ¼ tl sokeria
- ¼ tl rouhittua valkopippuria
- 1 dl hienonnettua purjoa
- ½ tl kurkku
Lisäksi:
- sydänsalaatinlehtiä
- korianteria koristeluun
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kuha-ceviche salaattipedillä