Laiskurin rosolli
Helppo rosolli tehdään säilykepunajuurista ja herkkukurkuista. Kastike valmistuu kermaviilistä ja säilykepunajuurien liemestä. Tarjoa rosollin kastike erikseen.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Helppo rosolli:
- 2 kirpakkaa omenaa
- 1 tölkki etikkapunajuurikuutioita
- 1 tölkki herkkukurkkukuutioita
Rosollin kermaviilikastike:
- 2 dl kermaviiliä
- 1 rkl etikkapunajuurten lientä
- 2 tl raastettua piparjuurta
Valmistusohje
- Poista omenista siemenkodat ja kuori hedelmät. Leikkaa omenat kuutioiksi tai raasta ne.
- Kaada kurkku- ja punajuurikuutiotliemestä siivilään. Säästä punajuurilientä kastikkeeseen.
- Sekoita omena-, punajuuri- ja kurkkukuutiot salaatiksi.
- Mausta kermaviili punajuuriliemellä ja piparjuuriraasteella ja tarjoa rosollin kastikkeena.
Katso myös: Raitajuurisalaatti
Kommentoi
Kommentoi juttua: Laiskurin rosolli