Aasialaiset vihannekset
Paksoista, pinaatista ja pavuista valmistettu nopea ja lämmin kasvislisuke maistuu liha- ja kalaruokien kumppanina. Aasialaista twistiä paistokseen tuovat chili, valkosipuli sekä tilkka osteri-, kala- ja soijakastiketta.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kevyt
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Aasialaiset kasvikset:
- 1 kpl paksoi-kaalia tai
- 1 kpl kiinankaalia
- 250 g tuoretta pinaattia
- tai papuja
- 2 rkl öljyä
- 2 kpl valkosipulinkynsiä
- 1 kpl chiliä tai
- 1 tl chilitahnaa
- 1 tl osterikastiketta
- 1 tl kalakastiketta
- 1 tl soijakastiketta
- 0.5 tl fariinisokeria
- 1 dl vettä
- tai kanalientä
Valmistusohje
1. Huuhdo ja silppua paksoi tai kiinankaali, huuhdo pinaatti tai puhdista pavut.
2. Kuumenna öljy. Kuullota silputtu valkosipuli ja chili öljyssä. Lisää kasvikset ja kuullota. Lisää mausteet ja neste. Kiehauta ja tarjoa heti.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Aasialaiset vihannekset