Vihreät letut
Pinaattiletut on arjen suosikki ja erityisesti lasten lemppari, mutta tiesitkö, että maittavat letut voi pakastepinaatin sijaan tehdä myös pinaatti- tai nokkoskeiton tähteistä.
Ainekset
Vihreät letut:
- 0.5 l nokkos- tai pinaattikeittoa
- 2 kananmunaa
- 2 dl hiivaleipäjauhoja
täyte:
- 500 g savusilakkaa
- 1 purkki kevytranskankermaa
- 1 purkki raejuustoa
- tilliä
Valmistusohje
- Sekoita kananmunat ja osa keitosta. Lisää hiivaleipäjauhot hyvin vatkaten ja loput keitosta. Anna taikinan turvota jonkin aikaa.
- Paista teflonpannussa lettuja tai räiskäleitä.
- Puhdista silakat ja lisää joukkoon ranskankerma, raejuusto ja hienonnettua tilliä. Täytä räiskäleet tai tarjoa erikseen lettujen kanssa. Kalasta tulee riittävästi makua ja suolaa täytteeseen.
Lue myös: Pinaattiletut x 6 – katso herkulliset täytevaihtoehdot ja saat vaihtelua ruokapöytään!
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vihreät letut