Kodinhoito

Häpeätkö pyykkitelinettäsi? Tässä 5 tyylikästä telinettä, joita kelpaa pitää esillä

Pyykkitelineet tuntuvat olevan varsinkin pienessä kodissa aina tiellä ja usein rumiakin vielä. Onneksi kauniitakin vaihtoehtoja on olemassa.

Usein esillä oleva pyykkiteline voi olla myös silmänilo. Etsimme viisi kaunista pyykkitelinettä, joita kelpaa katsella olkkarissakin.

Tyylikäs pyykkiteline x 5

Ferm Livingin tyylikästä mustaa pyykkitelinettä pitävät koossa hienot nahkanauhat ja messinkinupit. Solakkaa telinettä voi käyttää myös muussa kuin pyykin kuivauksessa, kuten pyyhe- tai vaatetelineenä.

pyykkiteline

Iris Hantverkin kompakti teline sopii hyvin pieniin tiloihin. Teline on valmistettu koivusta ja hauskat pyörökepit pitelevät pyykkiä.

pyykit kuivumassa

Brabantian seinästä seinään ulottuva pyykkinaru on täydellinen pieneen asuntoon. Teline kiinnitetään toiseen seinään ja naru kelataan auki, kun halutaan kuivattaa pyykkiä. Saatavana mm. Scandinavian Design Center:istä.

pyykkiteline

Skagerakin pyykkiteline taipuu kätevästi moneen asentoon. Pystyasento toimii kapeissa eteis- ja käytävätiloissa, ja pitkä lakanapyykki  mahtuu kuivumaan suorana. Dryp-pyykkitelinettä myy muun muassa Connox.

pyykkiteline

Side by Side:n Mama-pyykkiteline on paitsi kaunis myös tilava! Vaaleasta saarnesta valmistettu teline menee kasaan ja näyttää hauskalta myös koottuna. Side by Side:lla on saatavana myös korkeampi telinemalli nimeltä Papa. Pyykkitelineitä myy Connox.

pyykkiteline

Kommentoi

Kommentoi juttua: Häpeätkö pyykkitelinettäsi? Tässä 5 tyylikästä telinettä, joita kelpaa pitää esillä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.