Puotimaalla on  Liisa Mattilan pitämä, kotoinen pieni luomukeidas Korialla Kouvolan kupeessa. Liisa ja Tommi Mattila ovat vuodesta 2009 lähtien isännöineet Kymenlaaksossa sijaitsevaa Liisan kotitilaa, joka siirtyi luomuviljelyyn 1995.  Tila tuottaa erilaisten viljatuotteiden ohella niin mustaherukkaa kuin mansikkaa ja tilalta löytyy myös pieni puoti.

Puotimaalla tarjoaa tilan omien viljatuotteiden lisäksi mm. erilaista kosmetiikkaa, tekstiilejä, koruja, puhdistusaineita ja kirjoja sekä lahjatavaraa.

Mäntyharjun keskustassa shoppasimme Tarjan Muotipuodissa, Savontie 2,  jon toiminut paikkakunnalla vuodesta 2003.  Monipuolinen, kaikenikäisille ja -kokoisille sopiva valikoima yllätti tällaisen himoshoppaajan. Tangoilta löytyi niin tunnettuja italialaisia, ranskalaisia kuin suomalaisia merkkejä, mutta myös pluskokoisille naisille sopivia, laadukkaita tuotteita. Erityismaininnan ansaitsee erittäin ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta, vaikka itse pomo ei ollutkaan paikalla. Vaatekassien kanssahan kaupasta sitten poistuttiin.

Tarjan Muotipuodista löytyy vaatteita kaikeinikäsisille ja -kokoisille.

Kesällä ei ole niin kiire, ettei  matkareitiltä voisi hieman poiketa. Paina siis jarrua sopivissa kohteissa ja tue suomalaista pienyrittäjää!

Puotirunditerveisin

Blonditiina

Lue myös

Ahvenanmaa on ruokamatkailijan lähikohde

Makumatka herkkujen Mathildedaliin

Hämeenlinna – kesäretki Suomen Hämptoniin

Taidenautintoja Mäntässä – Banksysta mänttäläiseen Madonnaan