Ihmiset

Anna: Hannele Lauri, 69, elää yksin, vaikka kumppanitarjokkaita riittäisi: ”Minusta olisi luonnotonta seurustella jonkun poikieni ikäisen kanssa”

Hannele Lauri ei enää etsi suurta rakkautta. Kumppanitarjokkaita silti riittää, hän kertoo Anna-lehdessä.

Kahdesti naimisissa ollut näyttelijä Hannele Lauri, 69, on elänyt yksin pian 20 vuotta. Yksinäinen hän ei silti ole, Hannele painottaa Anna-lehden haastattelussa.

”Kumppanitarjokkaita kyllä riittää. Messengerin ja Instagramin kautta huomattavasti nuoremmat miehet ottavat yhteyttä, mutta minusta olisi luonnotonta seurustella jonkun poikieni ikäisen kanssa. Ikätoverini taas ovat usein jo vähän papparaisia. Ehkä jos jostain ilmestyisi 50–60-vuotias, Al Pacinon näköinen mies, saattaisin kiinnostua”, Hannele sanoo nauraen Annassa.

Lue myös: Hannele Lauri on suora ja temperamenttinen ja latelee juttunsa estottomasti – ex-mies kertoo, millainen tähti oikeasti on

Silti Hannele sanoo, ettei enää ottaisi miestä asumaan saman katon alle.

”Että joku odottelisi täällä minua kotiin! Joku, joka tuijottaisi olohuoneessa urheilua telkkarista ja jolle pitäisi laittaa ruokaa ja pestä pyykit. E-hei. Olen aika huono elämään yhdessä kenenkään kanssa.”

Hannele Lauri tapaa entistä puolisoaan päivittäin

Entistä puolisoaan Teemua näyttelijä kertoo näkevänsä yhä päivittäin. Entinen pari on matkustellutkin yhdessä eronsa jälkeen. Silloin he istuvat terasseilla espressokuppien kanssa, polttavat tupakkaa ja seurailevat ohikulkevia ihmisiä.

”Olen oppinut jokaisesta parisuhteestani jotakin. Ne kestävät yleensä sen kaksi vuotta, sitten kaikenlaiset pikkuasiat alkavat häiritä: taas on wc-istuin jätetty ylös ja hammasharja väärään paikkaan.”

Hannele Lauri toteaa, ettei hän ole kovin hyvä jakamaan arkeaan tai selvittämään ongelmia.

”Mieluummin vain lähden. On täytynyt hyväksyä se, että kaikille ei suoda elinikäistä parisuhdetta.”

”En ole lainkaan katkera”

Syy Hannelen yksinelämiseen ei suinkaan ole pettymykset rakkaudessa.

”En ole lainkaan katkera eikä minulla ole mitään miehiä vastaan. Päinvastoin, viihdyn miesseurassa jopa paremmin kuin naisporukassa”, hän toteaa Annassa.

Neljä vuotta sitten Hannele ihastuikin pitkästä aikaa. Kun mies asteli samaan huoneeseen, ilma muuttui sähköiseksi. Ihastus oli molemminpuolista. Silti elämiä ei vain saatu sopimaan yhteen. Miehestä luopuminen oli todella vaikeaa. Hannele kertoo yhä pelkäävänsä, miten hän reagoisi, jos sattuisi törmäämään mieheen jossain.

”En enää etsi ja kaipaa suurta rakkautta. Vaikka olisihan se ihanaa. Miehen täytyisi kyllä täyttää aika monta vaatimusta. Mutta täyttäisinkö minä miehen vaatimukset?”

Lue myös Annan juttu: Yksin elävällä Hannele Laurilla riittää kumppanitarjokkaita: ”Huomattavasti nuoremmat miehet ottavat somessa yhteyttä”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Anna: Hannele Lauri, 69, elää yksin, vaikka kumppanitarjokkaita riittäisi: ”Minusta olisi luonnotonta seurustella jonkun poikieni ikäisen kanssa”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.