Tarinat

Joko sinä seuraat näitä? Listasimme kevään kiinnostavimmat tv-sarjat

Television kevät tarjoilee niin vanhoja tuttuja sarjoja kuin uusia lupauksiakin. Nyt myös erityisen moni muutaman vuoden takainen suosikki tekee paluun uusin jaksoin.

Keväällä 2017 televisiosta ahmitaan ainakin nämä sarjat:

Kotimaiset tv-sarjahelmet

Syke

Tv-sarja Syke palaa uusin jaksoin

Venla-gaalassa yleisön parhaan draamasarjan -kategorian voittanut Syke pyörii parhaillaan tv:ssä. Kaikki neljännen kauden jaksot ovat myös katsottavissa Areenasta. Dramaattinen sairaalasarja koukuttaa vauhdikkailla juonenkäänteillään ja samaistuttavilla henkilöillään.

Yle TV2 keskiviikkoisin klo 21

Haapasalo ja kaverit

Ville Haapasalo ja Matti Nykänen

Ville Haapasalo pääsee uudessa sarjassaan lomalle viikoittain vaihtuvan vieraan kanssa. Muun muassa Robin, Michael Monroe, Matti Nykänen ja Vicky Rosti vievät Haapasalon suosikkikohteeseensa. Samalla, kun paikat tulevat tutuksi, Haapasalon kaveri kertoo itselleen tärkeistä ja elämää mullistavista asioista, jotka sijoittuvat nimenomaan näihin paikkoihin.

Nelonen maanantaisin klo 21. Ensimmäiset jaksot ovat katsottavissa Ruudusta.

Kokkisota

Sikke Sumari juontaa taas Kokkisotaa

Sikke Sumarin vetämä kokkisota nosti aikanaan julkisuuteen monta tämän päivän huippukokkia. Nyt vuoron saavat Serko Rantanen, Pipsa Hurmerinta, Antto Melasniemi, Teemu Laurell, Tommi Tuominen ja Kari Aihinen, joiden on kokattava herkkuja julkkisvieraiden tuomista aineksista 20 minuutissa.

MTV3 torstaisin klo 20, alkaen 19.1.2017

Yökylässä Maria Veitola

Maria Veitola pitelee tyynyä

Venla-palkittu sarja palaa uusin jaksoin ja tähdin. Tällä kaudella päästään kurkistamaan muun muassa Cheekin, Jani Toivolan, Sara Forsbergin, Matti Nykäsen, Sirpa Selänteen ja Ville Gallen koteihin.

MTV3 keskiviikkoisin klo 21, alkaen 25.1.2017

Presidentti

Samuli Edelmann esittää presidenttiä

Eturivin näyttelijöillä tähditetyssä Presidentissä Samuli Edelmann esittää ”avaruusmies” Henri Talviota, joka valitaan tasavallan presidentiksi vuonna 2018. Erikoinen presidentti haluaa tehdä asiat omalla tavallan, joten kahnauksia syntyy maamme kaikkien aikojen nuorimman pääministerin kanssa – joka on kaiken lisäksi vielä nainen (Inka Kallén).

Yle TV1 sunnuntaisin 21.05, alkaen 5.2.2017

Ulkomaiset huiput

Grantchester

Grantchester on koukuttava brittisarja

Grantchester sijoittuu 1950-luvulle, Englantiin Cambridgeshiren kreivikuntaan. Suositun sarjan toinen kausi valottaa nuoren pastorin murheista sielunelämää. Työnsä puolesta pastori Chambers törmää epäselvään kuolemantapaukseen ja hyvän ihmistuntijan tuntosarvet herkistyvät. Tapauksen seurauksena Chambers tutustuu paikalliseen rikoskomisarioon Geordie Keatingiin, joka on ylityöllistetty poliisi eikä anna arvoa ulkopuolisille urkkijoille.

Yle TV1 lauantaisin klo 19.40. Jaksot Areenassa 14 päivää.

Valkyrien

Valkyrien on uusin Nordic Noir -hitti Norjasta

Nordic Noirin uunituorein tulokas on norjalainen Valkyrien. Ohjelma sai kotimaassaan heti startatessaan vuoden 2017 alussa valtavan yleisön: ensimmäistä jaksoa katsoi lähes 900 000 norjalaista.

Miehitetty-sarjan käsikirjoittajan uusin sukeltaa syvälle laittoman, kirjaimellisesti maanalaisen klinikan toimintaan. Draamatrillerin arvoituksia täynnä olevat tapahtumat koukuttavat alusta asti.

MTV3 tiistaisin klo 21

Blindspot

Jännitysdraamaa Nelosella

Amerikkalainen jännityssarja palaa toisen kauden jaksoin. Huippusuositussa sarjassa yritetään selvittää New Yorkin Times Squarelle jätetyn tatuoidun naisen taustaa. Miten hän liittyy FBI-agenttiin?

Nelonen torstaisin klo 21

Rimakauhua ja rakkautta

Rimakauhua ja rakkautta jatkuu uusin jaksoin

Rakastettu brittisarja palaa televisioon uusin jaksoin. Nyt päähenkilöt ovat keski-ikäistyneet ja kipuilevat oman elämänsä uudelleen rakentamisen kanssa. Mitä seuraa, kun lapset ovat kasvaneet ja elämä asettunut uomiinsa?

MTV3 sunnuntaisin klo 21, alkaen 12.2.2017

Victoria

Kuningatar Victoria hallitsi nuoresta

Uusi värikylläinen ja koskettava draamasarja kuvaa sitä, miten impulsiivisesta nuoresta tytöstä kasvaa arvostettu ja pitkäaikainen brittiläisen imperiumin hallitsija, rakastava puoliso ja nykyaikainen uraäiti.

Millainen oli maailma ja Britannia 1800-luvun alkupuolella, nuoren naisen silmin nähtynä? Naisen, jolta vaadittiin mahdottomia mutta ei odotettu suuria.

Yle TV1 tiistaisin klo 21.30, alkaen 4.4.2017

Lue myös:

Suoratoistopalvelut muuttivat katselutottumuksia: televisio jäi kakkoseksi Testaa, kuka Syke-sarjan henkilö olet! Tv-sarja-horoskooppi: Mitkä sarjat sopivat erityisesti tähtimerkillesi?

Kommentoi

Kommentoi juttua: Joko sinä seuraat näitä? Listasimme kevään kiinnostavimmat tv-sarjat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.