Kotilieden lukijamatkat käynnistyvät taas vuosien tauon jälkeen! Matkakohteina Itävallan Alpit ja Portugali

Toiveloma Alppien syleilyssä tai seikkailu Portugalin parhaaksi kutsutussa kaupungissa? Kotiliesi järjestää syksyllä 2022 kaksi lukijamatkaa, johon kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Kotiliesi järjestää ensi syksynä kaksi lukijamatkaa. Toinen matkoista suuntautuu Itävallan Alpeille Zell am Seen pikkukaupunkiin ja toinen Portugaliin Porton ja sen lähialueille. Matkanjärjestäjänä on Kon-Tiki Tours.

Itävallan Alpeilla sijaitseva Zell am Seen pikkukaupungissa tutustutaan oppaan johdolla Alppien elämäntapaan ja paikalliseen luontoon. Porton satamakaupungissa Portugalissa sukelletaan Rui Santos -dekkarisarjan kulisseihin kirjailija Anu Patrakan opastuksella.

Kotilieden lukijamatkoista löydät lisää tietoa tänään ilmestyneestä Kotilieden numerosta 9/2022. Voit ilmoittautua matkalle Kon-Tiki Toursin verkkokaupassa osoitteessa kontiki.fi, puhelimitse 09 466 300 tai sähköpostitse ilmoittautumiset@kontiki.fi.

Lue myös: Mikä on paras kesälomakuukausi? Katso kartalta, milloin ja missä päin Suomea on aurinkoisinta – yksi paikka ylitse muiden

Reissussa luvassa samanhenkistä seuraa

Kon-Tiki Toursin Merja Havian mukaan ryhmämatkat ovat alkaneet nostaa suosiotaan viime vuosina, sillä monia viehättää vaivaton reissaaminen. Lukijamatkoilla lähes kaikki lennoista majoituksiin ja päiväohjelmaan sisältyy hintaan, ja matka on puolihoito.

Kotilieden lukijamatkalle voi osallistua, vaikka ei olisi Kotilieden tilaaja. Kaikki ovat tervetulleita mukaan. Havia suosittelee lukijamatkaa myös soolomatkaajille.

”Mukana on usein samanhenkistä seuraa, joten matkalla ei tunne olevansa yksin.”

Järjestetty ryhmämatka on turvallinen tapa matkustaa, jos viime reissusta on kulunut jo aikaa ja ulkomaille lähtö epäilyttää pandemian aikana.

Lue myös: Pakollista luettavaa jokaiselle matkustavalle naiselle: 10 vinkkiä turvalliseen reissuun

Zell am See tarjoaa kauniita järvimaisemia Alppien sydämessä. Kuva: Kon-Tiki Tours

Zell am See tarjoaa kauniita järvimaisemia Alppien sydämessä. Kuva: Kon-Tiki Tours

Portoa kutsutaan Portugalin parhaaksi kaupungiksi. Kuva: Kon-Tiki Tours

Portoa kutsutaan Portugalin parhaaksi kaupungiksi. Kuva: Kon-Tiki Tours

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kotilieden lukijamatkat käynnistyvät taas vuosien tauon jälkeen! Matkakohteina Itävallan Alpit ja Portugali

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X