Askartelu

Pääsiäisaskartelu tuo kotiin juhlatunnelman – katso parhaat ideat ja ohjeet!

Pääsiäisaskartelu virittää kevään juhlan tunnelmaan. Aloita virpomisvitsoista ja pajunkissoista ja jatka pupuilla ja kukka-asetelmilla. Tee itse parhaat koristeet pääsiäiseen!

Pääsiäisaskartelu yhdessä lasten tai ystävien kanssa on mukava tapa virittäytyä tulevaan kevään juhlaan. Katso ideat ja ohjeet pääsiäisaskarteluun!

Lue myös: Tee juhlavat pääsiäiskoristeet kierrätysmateriaalista

Haluatko askarrella pääsiäismunia? Katso 9 kekseliästä pääsiäismunien askartelu- ja koristeluideaa

Pääsiäisaskartelu pajuista on olennainen osa pääsiäistä

Pajunkissat kuuluvat pääsiäiseen. Perinteisten virpomisvitsojen lisäksi pajun oksilla voi koristella kranssin tai oksista voi tehdä himmelin.

Helppo virpomisvitsa on pikkunoitien (ja heidän avustajiensa) pelastus. Tällä tekniikalla koristelet virpomisvitsat minuuteissa. Monet tarvikkeista saattavat löytyä valmiina kaapeistasi.

Kranssin ohje yllättää yksinkertaisuudellaan. Pääsiäiskoristeiden teko ei ole koskaan ollut näin vaivatonta, sillä maailman helpoin pajunkissakranssi syntyy minuuteissa.

Askartele pajuhimmeli, jonka keskelle voit ripustaa vaikka lyhdyn. Pajuhimmeli on hauska lisä pääsiäiskotia koristamaan. Se on myös helppo tehdä itse.

Pääsiäispupu pomppii pääsiäisenä esiin

Mitä olisi pääsiäinen ilman pääsiäispupua? Ripusta kartongista askarreltu pääsiäispupu seinälle tai aseta kankaasta taiteltu pupu kattauksen koristeeksi.

Söpö pääsiäispupu-viiri ihastuttaa. Pupujusseista koottu viiri on hetkessä valmis, ja sen tekeminen on mukavaa puuhaa perheen pienimpien kanssa. Pääsiäisaskartelu on parasta yhdessä.

Piristä pääsiäisen kattausta hauskoilla pupuliinoilla. Juhlavat liinat on helppo taitella, ja ne ilahduttavat taatusti pöydän ääreen istuutuvia.

Pupuhaitarin askartelu on mukavaa näpertelyä kaikenikäisille. Tarvitset vain pitkän palan kartonkia tai tukevaa paperia, sakset ja väriliituja.

Pääsiäisaskartelu taikoo kotiin ihania asetelmia ja koristeita

Kananmunan kuoria ei kannata heittää pois, sillä ne ovat loistavaa askartelumateriaalia sellaisenaan tai esimerkiksi kukkiin yhdistettyinä. Himppu mielikuvista ja kukka-asetelmat saavat uudet muodot.

Hyödynnä kananmunan kuoret ja istuta niihin pääsiäiseksi ihastuttavia asetelmia. Herttaiset pääsiäisasetelmat tuovat suloista pääsiäistunnelmaa joka kotiin.

Tyylikäs pääsiäiskranssi ei kommervenkkejä kaipaa. Kananmunista tehty pääsiäiskranssi vaatii tekijältä hellät, mutta varmat otteet.

Pienet pääsiäishenkiset kukka-asetelmat ovat juhlapöydän katseenvangitsijoita ja virittävät mielen juhlatunnelmaan. Asetelmien tekeminen on helpompaa kuin arvaatkaan!

Lue myös Anna.fi:stä: Markettien pääsiäismunat testissä – paras ei sisällä lainkaan yllätystä!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Pääsiäisaskartelu tuo kotiin juhlatunnelman – katso parhaat ideat ja ohjeet!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.