Askartelu

Vappuhuiska on helppo askarrella jo kotoasi löytyvistä tarvikkeista – katso ohje!

Mitä olisi vappu ilman vappuhuiskaa? Katso helppo ohje ja askartele vapun klassikkokoriste.

Värikäs vappuhuiska tuo iloista tunnelmaa vapun juhlintaan. Askartele pirteä huiskuteltava vappukoriste jo kotoasi löytyvistä tarvikkeista. Et tarvitse kuin muovipusseja, teippiä ja sakset sekä kepin!

Lue myös: Vappuhyrrä kuuluu vappuun – katso helppo ohje ja askartele vapun klassikokoriste

Vappuhuiskan askartelu on helppoa, voit tehdä sen yksin tai yhdessä lasten kanssa. Tällä ohjeella askartelet vappuhuiskia näppärästi useamman.

Vinkki!

Vappuhuiskan voi askarrella samalla ohjeella muovipussien sijaan myös esimerkiksi sanomalehdestä tai aikakauslehdestä, servieteistä tai silkkipaperista. Mitä tarvikkeita kotoasi sitten sattuukaan löytymään.

Tarvikkeet vappuhuiskaan

tarvikkeet vappuhuiskaan

Lue myös: Tupsuista tehty valokirjain on pakko saada – niin söpö se on! Katso ohje ja askartele sisustuskirjain valoilla

Askartele vappuhuiska tällä ohjeella

1. Taita muovipussi pituussuunnassa keskeltä kahtia siten, että keskitaite on sinuun päin. Taita toinenkin muovipussi samoin, ja aseta se edellisen muovipussin päälle samansuuntaisesti. Teippaa muovipussit keskitaitteen vastakkaiselta reunalta leveällä maalarinteipillä pöytään. Voit asetella muovipussien reunoja hieman lomittain, jolloin teippi tarttuu kaikkiin muovipussin reunoihin hyvin.

ohje vappuhuiskaan

2. Leikkaa muovipussien keskitaitteet auki. Leikkaa auki myös muovipussien sisällä olevat taitteet. Leikkaa kahvat ja muovipussin pohja pois. Leikkaa muovipusseihin noin sentin välein viillot teippiin saakka.

ohje vappuhuiskaan

3. Kun olet tehnyt muovipusseista hapsuja, irrota muovipussit teippineen pöydästä. Ala pyörittää hapsunauhaa pahvipillin tai kepin ympärille. Jos pöydässä kiinni ollut teippi ei enää pidä, ota avuksi lisää maalarinteippiä. Pyöritä muovipussia tasaisesti, kunnes kaikki on kiinnitetty.

vappuhuiska

4. Voit lopuksi lisätä hapsujen kiinnityskohdan päälle hieman teippiä ja peittää kiinnityskohdan kahvoista tehdyllä rusetilla.

Lue myös: Pinjata on syntymäpäiväjuhlien hitti – katso kuvallinen ohje ja askartele itse pinjata!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Vappuhuiska on helppo askarrella jo kotoasi löytyvistä tarvikkeista – katso ohje!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.