Sisustus Tilaajille

Piti ostaa rivitalo omalla pihalla, mutta kaupat tehtiinkin 1920-luvun kerrostaloasunnosta: ”Syntyi palava halu tehdä asunnosta unelmiemme koti”

Kanervojen perhe teki omin voimin jättimäisen remontin 1920-luvun kerrostalohuoneistoonsa. Puuterinen sisustus luo rauhallisen tunnelman.

Lapsiperhe oli tuloksetta etsinyt uutta kotia jo noin vuoden verran. Alun perin heidän tarkoituksenaan oli löytää tilava omakoti- tai rivitalo, jossa olisi oma piha, sekä kodinhoitohuone ja takka. Jo pitkään jatkuneen ja uuvuttavaksi käyneen etsinnän jälkeen Kanervot päätyivät käymään asuntonäytöissä myös Turun keskusta-alueen vanhoissa kerrostaloissa.

Tunkkaisesta 90-luvun tunnelmasta huolimatta karismaattinen ja avara 20-luvun klassismia edustava kerrostalohuoneisto teki Lydiaan ja Harriin vaikutuksen, vaikka asunnossa ei täyttynytkään mikään muu pariskunnan uudelle asunnolle asettama määritelmä, kuin sijainti.

”Jotenkin siinä hetkessä tulevalle kodille asettamamme kriteerit muuttuivat täysin toisarvoisiksi. Esikoisemme tassutteli onnellisena näytössä ympäri asuntoa, ja kaikki vaan tuntui jotenkin oikealta. Meille syntyi välittömästi palava halu tehdä asunnosta omanlaisemme, unelmiemme koti”, muistelee Harri.

Lue myös: 4 asiaa, joita kiinteistönvälittäjä ei itse tekisi omaa asuntoa myydessä tai ostaessa – moni sortuu yleiseen ajatusvirheeseen

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Piti ostaa rivitalo omalla pihalla, mutta kaupat tehtiinkin 1920-luvun kerrostaloasunnosta: ”Syntyi palava halu tehdä asunnosta unelmiemme koti”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.