Sisustus

Sisustuskaupat Turussa ja Naantalissa – bongasimme 12 ihanaa sisustusliikettä, joissa teet parhaat löydöt

Haussa sisustuskauppa Naantalissa tai Turussa? Asuntomessut 2022 järjestetään Naantalissa. Messumatka on oiva tilaisuus poiketa myös Naantalin lähiseutujen sisustusliikkeissä ja kirpputoreilla.

Naantali on aina ihana kesäkohde, mutta tänä kesänä on erityisen hyvä syy matkata Naantaliin. Asuntomessut 2022 järjestetään Naantalissa Luonnonmaan saarella.

Sisustusintoilijan kannattaa poiketa messumatkalla myös ihaniin sisustuskauppoihin, joita Naantalin ja Turun seudulla on tarjota mielin määrin. Kauppojen joukosta löytyy helmiä niin modernin kuin rustiikkisen sisustuksen ja second handin ystäville.

Lue myös: Paras kirpputori Uudellamaalla x 5 – näiltä kirppiksiltä teet vielä sisustuslöytöjä

12 x sisustuskauppa Naantali & sisustuskauppa Turku

Sisustuskauppa Naantali

1. Living Deauville

Henrikinkatu 6

Kahden sisaruksen luotsaama inspiroiva keidas hillittyjen sävyjen ystäville Naantalin sydämessä. Valikoimasta löytyy piensisustusta muun muassa merkeiltä Lexington Company, Luin Living, ja Design Letters.

Suuntaako auton nokka kesällä Naantaliin? Tässä 12 sisustuskauppaa, jotka ovat sisustajan paratiiseja!
Beigen ja valkoisen harmoniaa Living Deauvillessa. Kuva: Living Deauville

2. POP Design

Alppilankatu 1

Kauniita vaatteita, koruja, lahjatavaroita ja piensisustusta modernilla otteella. Kaupan omistaja Wilma palvelee pitkällä sisustusalan kokemuksella.

Suuntaako auton nokka kesällä Naantaliin? Tässä 12 sisustuskauppaa, jotka ovat sisustajan paratiiseja!
Pop Design sopii modernin sisustuksen ystävälle. Kuva: Pop Design

Sisustuskaupat Naantalin lähiseudulla

3. Putiikki Vanha Vanto

Vantontie 68

Alle kymmenen minuutin ajomatkan päässä Naantalista sijaitsee ihastuttava sisustus- ja lahjatavarakauppa romanttisessa miljöössä omenapuiden katveessa. Vanhaa ja uutta, keramiikkaa ja sisustuskirjoja myyvä kauppa on aarreaitta niille, jotka inspiroituvat vanhan patinasta ja arvostavat käsityötä.

Suuntaako auton nokka kesällä Naantaliin? Tässä 12 sisustuskauppaa, jotka ovat sisustajan paratiiseja!
Vanha Vanto, lähellä Naantalia. Kuva: Vanha Vanto

4. Loviisan aitta

Vahdontie 600

Todellinen sisustajan ”must see” -kohde Turun kupeessa Ruskolla. Vanhassa kivinavetassa ja kuivurissa toimivat nyt laajan valikoiman lifestyle-kauppa ja kahvio. Kauniissa maalaismiljöössä voi tehdä sisustuslöytöjä valaisimista ja kankaista huonekaluihin. Yritys tarjoaa myös sisustussuunnittelu- ja ompelupalveluja.

Suuntaako auton nokka kesällä Naantaliin? Tässä 12 sisustuskauppaa, jotka ovat sisustajan paratiiseja!
Tilavaan Loviisan aittaan mahtuu yhtä sun toista sisustustavaraa. Kuva: Loviisan aitta

5. Kirppiskeskus Vanha Nestori

Lietsalantie 11

Perinteinen kirppis, jossa myydään kaikkea vaatteista ja asusteista astioihin ja piensisustukseen. Myyntipaikkoja on peräti 230, ja jo niissäkin riittää katseltavaa. Tiskiltä voi ostaa kahvia ja pullaa.

Sisustuskauppa Turku

6. Kotona sisustus

Tilhenkatu 1

Kauppias Pia suunnittelee ja ompelee itse sisustustuotteita ja myy niitä kotinsa yhteydessä sijaitsevalta työhuoneelta. Valikoimissa on muun muassa vohvelikankaisia pyyhkeitä ja tyynyjä, joita yhdistävät musta-valko-harmaat sävyt ja graafinen ilme. Avoinna sopimuksen mukaan.

Suuntaako auton nokka kesällä Naantaliin? Tässä 12 sisustuskauppaa, jotka ovat sisustajan paratiiseja!
Kotona sisustus tarjoaa käsin valmistettuja tekstiilejä suoraan käsityöläisen työhuoneelta. Kuva: Kotona sisustus

7. Tyttö ja vuohi

Voimakatu 5

Tämän etnishenkisen kaupan omistajaperhe muutti Keniasta Turun jokirantaan syksyllä 2014. Tyttö ja vuohi -puodissa myydään kehitysmaiden artesaanien tekemiä uniikkeja sisustustuotteita, kuten päiväpeittoja, koreja ja raheja. Kauppa on värien ja kuosien juhlaa.

Suuntaako auton nokka kesällä Naantaliin? Tässä 12 sisustuskauppaa, jotka ovat sisustajan paratiiseja!
Kaipaatko kotiisi värejä ja upeita kuoseja? Tyttö ja vuohi Turussa on hurmaava ilmestys. Kuva: Tyttö ja vuohi

8. Sisustajan Divaani

Linnankatu 3

Aurajoen rannasta Vähätorin laidalta löytyy Sisustajan Divaani -showroom, joka toimii ajanvarauksella. Yritys tarjoaa sisustussuunnittelu-, ompelimo- ja verhoilupalveluita. Showroomissa on esillä laaja valikoima verhokankaita, tapetteja ja mattoja ja jonkin verran huonekaluja ja piensisustusta. Showroom löytyy talon toisesta kerroksesta.

9. Sisustuskauppa Turku: Dots

Linnankatu 9–11

Helsingissäkin sijaitseva vaatekauppa Dots myy vaatteiden ohella myös pientä sisustustavaraa kuten huonetuoksuja, maljakoita ja kynttilöitä. Dotsin filosofia perustuu laatuun ja vastuullisuuteen.

10. Sisustus Akkuna

Kaskenkatu 15

Sisustuskaupan ja kampaamon tyylikäs yhdistelmä. Valikoimassa on modernia ja väreiltään mustavalkoista piensisustusta esimerkiksi kylpyhuoneeseen ja keittiöön.

11. Kirppiskeskus huonekalutori Hassinen

Hakakatu 13

Nummenmäellä Turun itälaidalla sijaitsevalta kirpputorilta ei ainakaan tilaa puutu. Pariintuhanteen neliöön mahtuu yli 300 myyntipöytää, ja myynnissä on muun muassa vaatteita ja LP-levyjä. Isolta huonekalutorilta voi tehdä huippulöytöjä.

12. Mimmin kirppis

Kaurakatu 44

Kirpputori kolmella isolla hallilla, joista yksi on pyhitetty valaisimille ja huonekaluille. Kauppiaan mukaan valikoimissa on: ”tyylihuonekaluja, ruokaryhmiä, sohvia, piironkeja, vaatekaappeja, sänkyjä, seinäkelloja ja paljon muuta”. Kirpputori sijaitsee Turun eteläosassa matkalla Kaarinaan päin.

Juttu on julkaistu Dekossa 7/2022.

Juttua on korjattu 1.8 klo 10:36: Jutussa kerrottiin aiemmin, että Sisustajan Divaani on sisustus- ja huonekaluliike. Nykyään Sisustajan Divaani on kuitenkin showroom talon toisessa kerroksessa. Sisustussuunnittelu-, ompelimo- ja verhoilupalveluita tarjoava showroom toimii ajanvarauksella.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Sisustuskaupat Turussa ja Naantalissa – bongasimme 12 ihanaa sisustusliikettä, joissa teet parhaat löydöt

Turkulainen

No ei ainakaan Sisustajan Divaani ole toiminut enää vuosiin, ja jutun mainitsemassa paikassa se sijaitsi joskus 2018.

Olisikohan aika vähän päivittää listaa?

Anni Reenpää

Hei! Kiitos hyvästä huomiosta! Otimme yhteyttä Sisustajan Divaaniin, ja liike on tosiaan nykyään ajanvarauksella toimiva showroom samassa osoitteessa talon toisessa kerroksessa. Korjasin juttuun oikeat tiedot. Terveisin, Anni / Kotiliesi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.