Paratiisi takapihalla

Perunoista pelakuihin - kiinnostavimmat Paratiisi takapihalla -jutut kaudelta 2018

Kiinnostavimmat viime vuoden jutut kertoivat tuttuun tapaan ajankohtaisista puutarhatöistä.

Kärhöjen kasvatus ruukuissa, pihakasvien leikkaukset, pelargonien talvetus, kassiperunan viljely ja verenpisaroiden kasvatus pikkutaimista olivat vuoden kiinnostavimmat jutut Paratiisi takapihalla -blogissa.

Kiitosta on tullut käytännönläheisestä näkökulmasta ja omakohtaisten kokemusten jakamisesta.

Lue 1-5 luetuinta alta. Ajankohtaisilla teemoilla jatketaan tulevakin vuosi, ja kaikki puutarhavinkit ovat tietysti aina käytännössä koeteltuja.

Hyvää vuotta 2019!

terveisin puutarhatoimittaja Paula

  1. Kasvata kärhöjä ruukuissa kertoo, kuinka suosittua köynnöskasvia voi kasvattaa myös astioissa patiolla ja parvekkeella.rusokuusama, leikkaus
  2. 10 hyvää syytä leikata puutarhakasvit pohtii ja ottaa kantaa, milloin kasvit kaipaavat saksimista ja milloin eivät.
  3. Pelargonit talvisäilöön, kokeile! Juttu kannustaa säilyttämään pelargonit, vaikkei olisikaan tarjota niille maailman parasta talvetuspaikkaa.
  4. Helppoa puutarhanhoitoa – diy kassiperunat on yhtä suosittu joka vuosi. Onko vielä joku, joka ei ole kokeillut? Keväällä on aika idättää siemenperunat.
  5. Verenpisarat valloittavat hellekesänäkin kertoo kesäkukkien kasvatuksesta pikkutaimista. Kokeilin pitkästä aikaa myös verenpisaroita ja ihastuin.

    Olen Paula Ritanen-Närhi, intohimoinen puutarhatoimittaja, huoleton hortonomi ja kokeileva kotipuutarhuri. Kesät kiertelen kotipuutarhoissa ympäri maata ja talveksi vetäydyn kotilaaksooni  kirjoittelemaan retkistäni. Puutarha on minulle ammatti, harrastus ja elämäntapa. Tervetuloa kurkkimaan kotipuutarhaani!  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Perunoista pelakuihin - kiinnostavimmat Paratiisi takapihalla -jutut kaudelta 2018

Sinun täytyy kommentoidaksesi.