Punaviinihyytelö
Punaviinihyytelö ja balsamicorypäleet ovat paras pari juustoille. Anna vaikka lahjaksi!
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 15 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Punaviinihyytelö
- 5 dl punaviiniä
- 2 ½ dl vettä
- 4 dl sokeria
- 1 ps sinistä Melatin-hyytelöimisainetta
Valmistusohje
Punaviinihyytelö valmistuu helposti näin:
1. Mittaa punaviini ja vesi kattilaan ja kiehauta liemi.
2. Lisää ensin sokeri ja sen jälkeen hyytelöimisaine samalla sekoittaen. Keitä minuutti pussin ohjeen mukaan. Poista reikäkauhalla vaahto pinnalta.
3. Kaada kuuma liemi huolella pestyihin kuumiin lasipurkkeihin. Sulje heti kansilla ja anna jäähtyä. Säilytä kylmässä.
Vinkki: Tarjoa punaviinihyytelö balsamicorypäleiden, juustojen ja leivän kanssa.
Lue myös Anna.fi: Näin syntyy punajuuri-punaviinihilloke
Kommentoi
Kommentoi juttua: Punaviinihyytelö