Reseptit
Kiitos

Tulinen sahramimajoneesi

Tulinen sahramimajoneesi on maukas dippikastike, joka saa potkua chilitahnasta. Kokeile tulista sahramimajoneesia rapujen kastikkeena.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Perusmajoneesi

2 kananmunankeltuaista
2 tl dijonsinappia
2 dl rypsiöljyä

Lisäksi

½ pkt (à 0,5 g) sahramia
1 rkl sitruunamehua
1 rkl tomaattisosetta
1 tl sambal oelek -chilitahnaa

Valmistusohje

1. Valmista ensin perusmajoneesi.

2. Sekoita sahrami pikkukulhossa sitruunamehun joukkoon.

3. Mausta majoneesi sahramiliuoksella, tomaattisoseella ja chilitahnalla.

Kokeile myös muita maukkaita majoneesikastikkeita:
Helppo majoneesi
Aioli eli valkosipulimajoneesi
Harissamajoneesi
Ruoka.fi: Chilimajoneesi

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tulinen sahramimajoneesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X