Reseptit
yli 60 min
8
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos

Ailan sillipannacotta

Tämä matjessillistä valmistettu kalaherkku sopii niin joulun kalapöytään, vappubrunssille kuin juhannusaterialle uusien perunoiden kaveriksi. Ruoka on nopea valmistaa, mutta se tarvitsee jääkaappiaikaa hyytyäkseen. Ohje on ruokatoimittaja Aila Pakarisen käsialaa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Sillipannacotta:

2 liivatelehteä
35 g matjessilliä
2 dl kuohukermaa
1/4 tl suolaa
2-2 1/2 rkl sinappia
1/2 dl silputtua tilliä
1/2 dl silputtua ruohosipulia
2 dl kermaviiliä

Koriseeksi

1 hienonnettu punasipuli
tilliä

Keskustelu

Onko silliä tosiaan vain 35g? Ja onko kohdassa neljä,sekaan lisättävä sipuli myös punasipuli aivan?

Kommentoi juttua: Ailan sillipannacotta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X