amerikkalainen hedelmäkakku
Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Amerikkalainen hedelmäkakku

Amerikkalainen hedelmäkakku saa jujua ripauksesta maustepippuria. Hedelmäistä makeutta tuovat rusinat, sukaatit, kirsikat ja pekaanipähkinät. Näyttävä kakku kuorrutetaan appelsiinimarmeladilla ja viimeistellään hedelmä- ja pähkinäkoristuksilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Amerikkalainen hedelmäkakku:

125 g huoneenlämpöistä margariinia tai suolatonta voita
1.3 dl sokeria
3 isoa munaa
450 g hienoksi leikattuja sokeroituja hedelmiä (esim. yhtä paljon sukaattia, appelsiininkuorta tai ananasta, kirsikoita, aprikoosia ja rusinoita)
225 g karkeaksi hakattua pekaanipähkinää (tai mantelia, saksanpähkinää tms.)
0.3 dl siirappia
1.5 dl vehnäjauhoja
1.5 tl maustepippuria (tai piparkakkumaustetta)

kuorrutus:

noin 3 dl aprikoosimarmeladia
n. 1/2 dl konjakkia

koristeeksi:

kokonaisia, kuivattuja aprikooseja, kumkvattia, kirsikoita, viikunoita, taatelia, pekaanipähkinöitä tai mantelia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Amerikkalainen hedelmäkakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X