Appelsiini-tofusalaatti
Pehmeä tofu maistuu virkistävänä välipalana appelsiiniviipaleiden ja karpaloiden kanssa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Kevyt
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Appelsiini-tofusalaatti:
- 4 kpl appelsiinia
- 300 g pehmeää tofua
- karpaloita, puolukoita
- tai muita marjoa
- kanelisokeria tai kanelia
- ja hedelmäsokeria tai ruskeaa ruokosokeria
Valmistusohje
- Kuori appelsiinit, poista valkea kalvo ja viipaloi appelsiinit tarjoiluvadille tai annoslautasille.
- Viipaloi tofu ja aseta kauniisti salaatin päälle.
- Ripottele mausteeksi kanelisokeria tai kanelia ja sokeria, hedelmäsokeria tai ruokosokeria.
- Ripottele pinnalle marjoja ja tarjoa salaatti viileänä jälkiruokana.
Katso myös: Monipuolinen tofu – näin saat siitä entistä parempaa
Lue myös Anna.fi/Ruoka: Tofu-avokadosalaatti
Kommentoi
Kommentoi juttua: Appelsiini-tofusalaatti