Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Appelsiini-tofusalaatti

Pehmeä tofu maistuu virkistävänä välipalana appelsiiniviipaleiden ja karpaloiden kanssa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Appelsiini-tofusalaatti:

  • 4 kpl appelsiinia
  • 300 g pehmeää tofua
  • karpaloita, puolukoita
  • tai muita marjoa
  • kanelisokeria tai kanelia
  • ja hedelmäsokeria tai ruskeaa ruokosokeria

Valmistusohje

  1. Kuori appelsiinit, poista valkea kalvo ja viipaloi appelsiinit tarjoiluvadille tai annoslautasille.
  2. Viipaloi tofu ja aseta kauniisti salaatin päälle.
  3. Ripottele mausteeksi kanelisokeria tai kanelia ja sokeria, hedelmäsokeria tai ruokosokeria.
  4. Ripottele pinnalle marjoja ja tarjoa salaatti viileänä jälkiruokana.

Katso myös: Monipuolinen tofu – näin saat siitä entistä parempaa

Lue myös Anna.fi/Ruoka: Tofu-avokadosalaatti


Kommentoi

Kommentoi juttua: Appelsiini-tofusalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.