Reseptit
alle 30 min
4

Artisokkadippi

Artisokkadippi tehdään säilötyistä latva-artisokista. Tahna maistuu herkulta itse tehtyjen bataattiranskalaisten kanssa. Tämä on rentojen juhlien takuuvarma hitti.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Artisokkadippi:

240 g säilykeartisokansydämiä (valutettuna)
1 valkosipulinkynsi
1 pieni sipuli
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1/2 prk (à 150 g) ranskankermaa
1 rkl lehtipersiljaa

Valmistusohje

1. Valuta artisokat. Hienonna tehosekoittimessa. Kuori ja hienonna sipulit. Lisää artisokkien joukkoon.

2. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää ranskankerma ja hienonnettu lehtipersilja. Anna mausta kylmässä pari tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

3. Tarjoa bataattiranskalaisten kanssa.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 26/18.

Tahnoja, dippejä ja levitteitä:

herneguacamole

Herneguacamole

Paahdettua kukkakaalihummusta ja pitasipsejä

Paahdettua kukkakaalihummusta ja pitasipsejä

vihreä hummus

Vihreä hummus

Anna.fi: Avokado-vuohenjuustotahna

Keskustelu

Kommentoi juttua: Artisokkadippi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X