Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Artisokkadippi

Artisokkadippi tehdään säilötyistä latva-artisokista. Tahna maistuu herkulta itse tehtyjen bataattiranskalaisten kanssa. Tämä on rentojen juhlien takuuvarma hitti.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Artisokkadippi:

  • 240 g säilykeartisokansydämiä (valutettuna)
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 pieni sipuli
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • ½ prk (à 150 g) ranskankermaa
  • 1 rkl lehtipersiljaa

Valmistusohje

1. Valuta artisokat. Hienonna tehosekoittimessa. Kuori ja hienonna sipulit. Lisää artisokkien joukkoon.

2. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää ranskankerma ja hienonnettu lehtipersilja. Anna mausta kylmässä pari tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

3. Tarjoa bataattiranskalaisten kanssa.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 26/18.

Tahnoja, dippejä ja levitteitä:

herneguacamole

Herneguacamole

Paahdettua kukkakaalihummusta ja pitasipsejä

Paahdettua kukkakaalihummusta ja pitasipsejä

vihreä hummus

Vihreä hummus

Anna.fi: Avokado-vuohenjuustotahna


Kommentoi

Kommentoi juttua: Artisokkadippi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.