Paahdettua kukkakaalihummusta ja pitasipsejä
Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Paahdettua kukkakaalihummusta ja pitasipsejä

Erilaiset tahnat ovat Lähi-idän keittiölle ominaista tarjottavaa ja sopivat mainiosti illanistujaisten tarjottavaksi. Paahdettua kukka­kaalihummusta dippaillaan rapeilla pitaleipäsipseillä suoraan suuhun.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Paahdettua kukkakaalihummus:

1 pieni (500-600 g) kukkakaali
noin 200 g kypsiä säilykekikherneitä tai itse keitettyjä
noin 2 rkl oliiviöljyä
4 rkl seesaminsiementahnaa eli tahinia
1 valkosipulinkynsi
noin 1/2 sitruunan mehu
1 tl jauhettua juustokuminaa
1 tl sormisuolaa
1/2 tl kurkumaa

Pitasipsit:

4 pitaleipää
oliiviöljyä
ripaus sormisuolaa

Koristeeksi:

hienonnettua lehtipersiljaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Paahdettua kukkakaalihummusta ja pitasipsejä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X