Paahdettua kukkakaalihummusta ja pitasipsejä
Erilaiset tahnat ovat Lähi-idän keittiölle ominaista tarjottavaa ja sopivat mainiosti illanistujaisten tarjottavaksi. Paahdettua kukkakaalihummusta dippaillaan rapeilla pitaleipäsipseillä suoraan suuhun.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Paahdettua kukkakaalihummus:
1 pieni (500-600 g)
kukkakaali
noin 200 g
kypsiä säilykekikherneitä tai itse keitettyjä
noin 2 rkl
oliiviöljyä
4 rkl
seesaminsiementahnaa eli tahinia
1
valkosipulinkynsi
noin 1/2
sitruunan mehu
1 tl
jauhettua juustokuminaa
1 tl
sormisuolaa
1/2 tl
kurkumaa
Pitasipsit:
4
pitaleipää
oliiviöljyä
ripaus
sormisuolaa
Koristeeksi:
hienonnettua lehtipersiljaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Paahdettua kukkakaalihummusta ja pitasipsejä