Reseptit
30-60 min
12

Banoffeeblondiet

Tässä leivoksessa yhdistyvät brownieleivoksen vaalea sisko blondie sekä banaania ja kinuskia sisältävä banoffeeherkku.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
150 g voita
200 g valkosuklaata
2 kypsää banaania
2 kananmunaa
1 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 prk (397 g) kondensoitua maitoa

Valmistusohje

1. Sulata voi kattilassa. Rouhi valkosuklaa pienen pieniksi paloiksi ja lisää kuuman voisulan joukkoon. Sekoita ainekset tasaiseksi. Kuori banaanit ja muussaa haarukalla tasaiseksi. Lisää banaaniseos valkosuklaa-voiseoksen joukkoon.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhot, banaani-valkosuklaaseos ja kondensoitu maito. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

3. Vuoraa leivinpaperilla uuni- tai kakkuvuoka (20×25 cm). Taita paperiin terävät kulmat ja kiinnitä ne yhteen cocktailtikuilla. Valuta taikina vuokaan. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 24/17.

Hurmaannu bloniesta ja browniesta:

vadelma-valkosuklaablondies

Blondies-leivokset vadelmasta ja valkosuklaasta

blondiet

Blondiet

brownie-palat

Brownie-palat

Ruoka.fi: Karpalopalat

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.