Broileria limetti-kapriskastikkeella
Broileria limetti-kapriskastikkeella on yksinkertainen, mutta mahtavien makujen arkiruoka. Kaprikset ja limetti ryydittävät valkoviinipohjaisen kastikkeen luksusluokkaan.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Broileri:
- 10 broilerin minuuttipihviä
- oliiviöljyä
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl rouhittua tomaattista kuivamausteseosta (Meira)
paistamiseen:
- voita ja öljyä
kastike:
- 3 dl valkoviiniä
- 2 limetin mehu
- 2 puristettua valkosipulinkynttä
- 4 rkl kapriksia
Valmistusohje
Broileria limetti-kapriskastikkeella tehdään helposti näin:
1. Nosta pihvit noin tunti ennen paistamista huoneenlämpöön. Sivele pinnat oliiviöljyllä. Paista pihvit grillipannulla molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Nosta ne uunivuokaan ja mausta suolalla ja mausteseoksella. Sekoita kulhossa valkoviini, limetin mehut, valkosipulinkynnet ja kaprikset keskenään.
2. Valuta liemi pihvien päälle ja nosta pihvit foliolla peitettynä mietoon uuninlämpöön hetkeksi ennen tarjoilua.
Katso myös: Broilerin fileesuikale, koipireisi vai paistileike? – Katso, mikä sopii mihinkin ruokaan
Katso myös Anna.fi/ruoka: Juustolla täytetyt broilerin rintafileet ja tomaattikastiketta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Broileria limetti-kapriskastikkeella