Reseptit
Kiitos

Chili-inkiväärilohi

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g lohta

kastike:

1 rkl soijakastiketta
1 rkl thai-kalakastiketta
1 rkl Sweet-Chili-kastiketta
( 1 valkosipulinkynsi)
1 sitruunaruoho
1 tl raastettua inkivääriä

Valmistusohje

  1. Sekoita maustekastikkeen ainekset keskenään.
  2. Lado kalapalat uunivuokaan ja levitä mausteseos pinnalle.
  3. Paahda kaloja uunin grillivastuksen alla 5-10 minuuttia tai 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  4. Tarjoa sitruunan raastetulla kuorella, sitruunamehutilkalla ja juoksevalla rasvalla maustetun perunasurvoksen ja valkosipuliöljyssä kypsennetyn pinaatin kanssa.

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Chili-inkiväärilohi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X