Reseptit
alle 30 min
6
Kiitos

Chilipaahdetut porkkanat

Paahdetut porkkanat ja tilli-hasselpähkinäpesto ovat täydellinen makupari.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
noin ½ kg kevätporkkanoita
3 rkl öljyä
½ punainen chili
1 rkl hunajaa
½ tl suolaa

Valmistusohje

1. Pese porkkanat, kevätporkkanoita ei välttämättä tarvitse kuoria. Jätä pienet porkkanat kokonaisiksi, isot voi halkaista pituussuunnassa.

2. Laita porkkanat uunipellille leivinpaperin päälle. Lisää öljy, hienonnettu chili, hunaja ja suola, sekoita hyvin.

3. Paahda uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Kääntele pari kertaa paistamisen aikana.

4. Laita vadille ja ripottele pinnalle tilli-hasselpähkinäpestoa ja rouhittua hasselpähkinää. Tarjoa loput pestosta erikseen.

Lisää reseptejä: 

Marinoidut porkkanaviipaleet
Appelsiinilla maustetut makeat uunijuurekset
Ruoka.fi: Porkkanacouscous

Keskustelu

Kommentoi juttua: Chilipaahdetut porkkanat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X